Letošnja jesen se je pričela precej deževno, kaj deževno, monsunsko. Še pregovorno deževno angleško deževno vreme ni seglo do kolen našemu septembru – tako so zagotovili Angleži, ki so gostovali v naših lepih krajih, katerih se žal niso mogli naužiti v polni meri.

Zaradi vse mokrote in precej službeno-družinskih obveznosti smo na iskanje zakladov kar malo pozabili. Verjetno nismo bili edini 🙂

No, če ste zaspali, vas je gotovo zbudil kakšen na novo objavljen zakladek, mogoče celo naša krajša serijo zakladov v bližini našega doma. Objavljeni so bili pred kratkim, obiska pa še ni bilo veliko – ja, kdo bi vam zameril – vsi čakamo lepše vreme.

 

Pot ob Kamniški Bistrici

 

Ker se le-to vendarle bliža, vas vabimo, da obiščete zaklade ob sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici. Vendar POZOR! Če imate otroke, bo ta kratka pot postala celodnevni izlet, saj ponuja mnogo različnih vrst zabave in rekreacije za vse starostne skupine. Tudi za odrasle!

 

Zanimivo, naravno, enostavno – za nas je to “dinozaver”, kaj pa za vas?

 

Predvsem pa priporočamo, da se je lotite kot kolesarski izlet, saj boste navdušeni nad novim “pumptrack-om” imenovanim Kolovoz’. Le en zaklad je tak, ki bo od vas zahteval malo več napora, beri “plezanje”, zato ne pozabite na ustrezno opremo.

 

Različne možnosti rekreacije.

 

Zakladi so večinoma ob poti, zato previdnost ni odveč, število bunkljev je lahko precejšnje. Morda pa vas opazujemo mi, geobunklji 🙂